Hoe belangrijk is de media in het leven van een kok? Communicatie is van deze tijd en zal nog aan belangrijkheid winnen. De juiste boodschap kan wonderen doen en (h)erkenning is de juiste stimulans voor iemand met ambitie. Mijn aanwezigheid in de media gezocht of niet heeft zeker een groot deel uitgemaakt in het succes van alle activiteiten die zich in de jaren hebben ontpopt. Het restaurant staat op de culinaire kaart van Europa en heeft een eigen identiteit ontwikkeld. Dit was en is nog steeds de doelstelling. Maar wat belangrijker is dan bekendheid is de tevredenheid van de klanten. Zij zijn onze reden van bestaan en kunnen juist weergeven dat deze kok een plaatsje krijgt op hun favoriete lijst. Graag wil ik én de media én de vele klanten danken voor de jaren vertrouwen dat ik als gepassioneerd vakman van heb mogen genieten. Ik hoop dat ik U nog vele jaren culinair mag overtuigen en verwennen. Het derde millennium heeft nog vele verrassingen in petto....
Kranten & Tijdschriften tot '90
'80-'89
Begin van een schitterende loopbaan? Jeugdige Frank Fol overtuigde gastronomen van zijn talent: GVA '81
"Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Frank Fol reeds van zich doen spreken in de culinaire wereld. Met 92.3 % van de punten won Frank op zeer overtuigende wijze de halve finale te Tessenderlo en meteen zijn vrijkaart voor de finale te Leopoldsburg. Opnieuw wist Frank Fol de expert gastronomen van zijn talent en vakbekwaamheid te overtuigen. Frank kreeg uit de handen van de Grootmeester van de Grote Raad het diploma overhandigd van laureaat van deze kookwedstrijd."
Lindenaar Fol "Meester in de goede keuken": Frank Fol een veelbelovende keukenprins. (HLN '81)
Frank Fol uit Linden is Meester in de Goede Keuken (Het Nieuwsblad; oktober '81)
Frank Fol uit Linden is nu "Maître Sommelier". (Fernand Goyens - Het Nieuwsblad; juli '86)
Frank Fol laureaat Maître Sommelier '86: HLN '86
"In januari '84 schreef Frank zich, samen met 200 andere wijnliefhebbers, in voor een wijncursus. Na een blinde wijn degustatie en een theoretisch examen bereikten slechts tien de eindmeet om de titel van "Maître Sommelier" te dragen."
Lindense Frank Fol knapste "Maître Sommelier '86" (GVA '86)
Frank Fol leerde Thaise keuken op tafel brengen. ( Fernand Goyens in Het Nieuwsblad; augustus '87)
Frank Fol uit Lubbeek: Kooklessen geven aan Thaise vrouwen viel best mee. (GVA; augustus '87)
Verboden lekkers uit de schoen van de chef: Frank Fol in Australië (HLN '88)
Sire Pynnock is er weer (HLN '89)
De blijvende "folie" van Frank Fol: Danny Van Cauwenbergh van HLN '89
"Van de eerste dag heeft de "Sire Pynnock" zich genesteld bij het beste wat de gastronomie in de universiteitsstad te bieden heeft."
Sire Pynnock: Frank Fol en zijn avontuurlijke groentenkeuken; Pieter Van Doveren in Trends december '89 "Wij konden van deze moderne, lichte maaltijd, vol persoonlijkheid en bereid met eersteklas ingrediënten volop genieten. Met de komst van Frank Fol en zijn Sire Pynnock hoeft de Leuvense lekkerbek de stad niet meer te verlaten"
De grote ontdekkingen van Trends '89: Sire Pynnock